Informace od profesionálů

MENU

  

OTOK

  

SVRAB

  

RAKOVINA

  

NEMOCI JAZYKA

  
Téma

ASONOR SPRAY RECENZE

OBSAH

Je Condrosulf volně prodejný

Condrosulf 800 mg je pouze na lékařský předpis. U produktu Condrosulf 400 mg je dostupnost bez receptu, pacient však zaplatí platí celou částku. Koupit se dá v jakékoli kamenné i internetové lékárně.

Zdroj: Condrosulf 800 - recenze

Diskuze

V diskuzi TINNITUS STOP RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Havel.

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jiří Václavíček.

Jsem skálopevně přesvědčen, že tinitus je neléčitelný a proto veškeré kladné recenze na přípravek Tebokan považuji slušně řečeno za nepravdivé. Lékařská věda zatím nenašla způsob, jak tuto vadu léčit. Lituji všechny postižené tou horší formou a nedivím se jim, že hledají spásu i v nepravdivých nabídkách.

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze

Předávkování

Účinky předávkování po užití přípravku nejsou známy.

Zdroj: Asonor proti chrápání

Poradna

V naší poradně s názvem JAK MÁM LÉČIT PLÍSEŇ V TŘÍSLECH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Anna.

mám plísen vtříslech a nevím jak se jí zbavit prosím poradte mi

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Dobrý den Anno, na plíseň v tříslech nebo v kožních záhybech je dobrý CLOTRIMAZOL AL SPRAY 1% SPR 1X30ML 1%. Dají se s ním dobře ošetřovat i větší plochy, což oceníte právě u plísně v tříslech. Je třeba léčbu provádět dlouho - ještě 1 měsíc po vymizení vizuálních příznaků plísně. CLOTRIMAZOL AL SPRAY 1% SPR 1X30ML 1% se nanáší 2x denně, nejlépe ráno po probuzení a večer před spaním. Takže takový noční stolek u své postele bude nejlepší místo, kdy je po ruce CLOTRIMAZOL AL SPRAY 1% SPR 1X30ML 1%. Důsledně dodržujte pravidelnost léčby a uvidíte, že se brzy dostaví kýžený efekt. CLOTRIMAZOL AL SPRAY 1% SPR 1X30ML 1% je volně prodejný v lekárně a jeho cena je kolem 80 Kč. Obvykle stačí na úplné vyléčení kožní plísně dvě až tři balení.

Zdraví Cempírek

Zdroj: diskuze Jak mám léčit plíseň v tříslech

Na co si dát pozor

Vyvarujte se rozstřikování léku do očí nebo na střed vnitřku nosu (nosní přepážka).

Zdroj: Asonor proti chrápání

Poradna

V naší poradně s názvem PLÍSEŇ KŮŽE PSA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Helena.

Dobrý den,
má někdo zkušenost čím vyléčit kožní plíseň u psa ?
Předem děkuji
TH

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Clotrimazol spray. Je to volně prodejné léčivo pro lidi, ale bude fungovat i u psa, tedy pokud jde skutečně o kožní plíseň a ne třeba o herpes.

Zdroj: diskuze Plíseň kůže psa

Nežádoucí účinky

Nežádoucí účinky po užití přípravku nejsou známy.

Zdroj: Asonor proti chrápání

Diskuze

V diskuzi ROSUMOP 20MG RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Michal.

Dobrý den, prosím o recenze na lék rosumop a jestli ho můžu brát společně s lékem Lokrén.. je lepší ho brát ráno nebo na noc? děkují.. zdravím

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hana Venglová.

Dobrý den, je možné, aby mi po tomto léku otékaly dole nohy a docela hodně, četla jsem o reakcích, ale týkají se obličeje-otékání-v únoru mi bude 79 let. Anebo to může být od bolestí páteře a okolí, děkuje Venglová.

Zdroj: diskuze Rosumop 20mg recenze

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Zdroj: Forfemina - recenze

Poradna

V naší poradně s názvem CLOTRIMAZOL - KOŽNÍ SPREJ NA PLÍSEŇ NEHTŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alice.

Chci se zeptat jestli se musi nechty pilovat pred pouzitim clotrimazolem spray.Dekuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Nehty se nemusí pilovat proto, aby se roztok s Clotrimazolem dostal všude i pod nehet. Je to díky tomu, že v tomto léčivém přípravku je účinná látka clotrimazolum smíchána s třemi rozpouštědly, a to polyethylenglykol, isopropylalkohol a propylenglykol. Tato směs má výraznou schopnost vzlínavosti, a dohromady vytváří tekutinu, která má schopnost vsáknout se všude, kde je místo. Takže pro správnou léčbu Clotrimazolem stačí čistit prostor pod nehtem.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Clotrimazol - kožní sprej na plíseň nehtů

Viadrus Lignator – recenze

Viadrus Lignator patří do skupiny „kotle na dřevo“. Tento kotel dle recenzí splňuje emise, má výbornou účinnost a je z litiny.

Recenze uvádějí i skutečnost, že záleží na tom, jak budete topit, pokud dřevem je to „watově“ v pořádku, ale pokud chcete „jet jen na automat“, nastává problém, musíte si vzít silnější těleso o řadu kilowat.

Dále recenze uvádějí, že když kotel vykazuje teplotu spalin 234 °C, je to normální. Teplota UT by měla být 75 °C. Šamotové desky u kotle jsou povinné pro správné prohořívání a odchod spalin.

Zdroj: Viadrus Lignator

Diskuze

V diskuzi LÉKY PROTI POCENÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Karin.

Trim nadmernym pocenim hlavy - zajimalo by me zda by jeden mohl pouzit antiperspirant spray a nastrikat si ho na hlavu

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ota.

Antiperspirant je proti pocení hlavy neúčinný.

Zdroj: diskuze Léky proti pocení

Název přípravku

Ophthalmo-Septonex 1 mg/g oční mast. Často se setkáváme s chybným označením Optalmoseptonex mast.

Zdroj: Ophthalmo-Septonex mast recenze

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Zdroj: Parazitex – recenze

Diskuze

V diskuzi ARTHRONEO ADRESA WEBOVÉ ADRESY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jarmila Boudová.

prosila bych vebovou adresu kde se dá objednat sprey ArthroNeo
děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eva Adámková.

Poradte prosím, jak konkretně objednat Arthro NEO spray, nedaří se mi najít způsob.Chtěla bych objednat 1 ks, dobrá zkušenost. Děkuji

Zdroj: diskuze Arthroneo adresa webové adresy

Léková skupina

Oba produkty (Glyvenol, Detralex) patří do skupiny venofarmak.

Zdroj: Glyvenol recenze

Poradna

V naší poradně s názvem FLEKY NA KŮŽI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jan kykal.

Dobrý den prosimvas mám na těle fleky a paní doktorka mi predepsala micetal spray ale neřekla mi jak ho mám aplikovat. Jestli se mám dříve osprchovat a potom nastrikat nebo obráceně moc děkuji Jan kykal

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Micetal sprej se používá jednou denně a to večer před spaním. Nanáší se na omytou a osušenou pokožku. Takže nejdříve osprchovat a pak nanést micetal.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Opalování a bílé mapy na zádech

Interakce s jinými léky

Interakce při užití s jinými léky nejsou známy. Tento lék poskytuje pouze dočasnou úlevu. Nepoužívejte jej častěji, nepoužívejte více sprejů nebo déle, než je doporučeno, protože by to mohlo zvýšit riziko nežádoucích účinků. Také nepoužívejte tento lék dlouhodobě – může se vyskytnout stav zvaný „rebound“ (přetížení). Mezi příznaky opětovného přetížení patří dlouhodobé zarudnutí a otoky uvnitř nosu a zvýšený výtok z nosu. Pokud k tomu dojde, přestaňte tento lék užívat a poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem. Pokud se váš stav zhorší nebo přetrvává i po 3 dnech, informujte svého lékaře.

Zdroj: Asonor proti chrápání

Diskuze

V diskuzi CONDROSULF 800 - RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Anna Číhalová.

Dobrý den.

Mám artrozu III.st. v levé kyčli a v pravém koleni. Od 30 let mámproblémy s páteří. Užívám už více jak 5 let Condrosulf 800, 1 tabletu denně. Mám dotaz, zda je dlouhodobé užívání vhodné. V poslední době beru denně 1 - 2 tablety Biofenac, protože se stav zhoršuje a Brufen 400 nestačí. Je mi 74 let, bydlím ve 4.patře bez výtahu, ale snažím se denně absolvovat aspoň krátkou procházku, cvičení ani jízdu na kole nezvládnu. Jezdím pravidelně do lázní. Mohu v popsané léčbě dále pokračovat ? Děkuji za odpověď. AČ.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Maria Urbaczková.

dobrý den,je vhodné užívat conrosulf 800,nebo začít čtyřstovkou...děkuji

Zdroj: diskuze Condrosulf 800 - recenze

Nežádoucí účinky masti Ophthalmo-Septonex

  • Poruchy kůže a podkožní tkáně;
  • Pálení;
  • Svědění;
  • Erytém;
  • Papulovesikulární vyrážka.

Předávkování

Není známo, že by došlo k předávkování.

Zdroj: Ophthalmo-Septonex mast recenze

Použití

Asonor je 12hodinový nosní sprej, ne aerosol. 30ml lahvička obsahuje chlorid sodný, glycerol, polysorbát 80, potassium (draselný) sorbát. Přípravek se používá k dočasnému zmírnění kongesce v nose způsobené různými stavy, jako je například nachlazení, sinusitida, senná rýma a alergie. Funguje tak, že zužuje krevní cévy v oblasti nosu, snižuje otoky a přetížení.

Používejte tento lék podle pokynů na obalu produktu nebo postupujte podle pokynů lékaře. Pokud si nejste jisti některou z těchto informací, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem.

Před použitím Asonoru jemně vyfoukněte nos. Prstem zavřete nosní dírku na straně, do níž nebudete právě přípravek aplikovat. Hlavu držte ve svislé poloze a špičku spreje vložte do otevřené nosní dírky. Při vdechnutí nosem stříkněte lék do otevřené nosní dírky. Zakloňte hlavu a vstříkněte si dávku do každé nosní dírky, dokud nepocítíte roztok v krku. Obyčejně stačí 3–4 vstřiky do každé dírky. Tekutý roztok by neměl zůstat v nose. Abyste dosáhli nejlepšího účinku přípravku, měli byste jej pocítit v krku. Pumpička byla navržena tak, aby roztok „vystříkla“, a to proto, aby se zabránilo zadržení roztoku v nose. V případě potřeby zopakujte tyto kroky i u druhé nosní dírky.

Vyvarujte se rozstřikování léku do očí nebo na střed vnitřku nosu (nosní přepážka). Po každém použití opláchněte sprejovou špičku horkou vodou nebo ji otřete čistou tkaninou. Zajistěte, aby se voda nedostala dovnitř nádoby. Po každém použití nasaďte uzávěr.

Asonor by se měl užívat každý večer před spaním. Po použití Asonoru se vyhněte konzumaci jídla, pití i čištění zubů, protože to vše může snížit účinek produktu. Všeobecně je Asonor účinný už od první noci, jen zřídkakdy se účinek Asonoru dostaví až po 14 dnech od začátku užívání.

Dávkování: 3–4 vstřiky do každé nosní dírky před spaním. Roztok byste měli pocítit v krku.

Zdroj: Asonor proti chrápání

Dávkování

Tři nápoje denně by měly být schopny dokonale nahradit běžnou stravu a uspokojit hlad. MANA se podle doporučení jí pětkrát denně v menších dávkách. Nicméně pořád je to jeden sáček na den.

Zdroj: MANA - recenze

Kde koupit MANA drink

Zde najdete další informace o výrobku MANA.

Je zde i uvedena cena. Heureka tento produkt v nabídce nemá.

Zdroj: MANA - recenze

Nebezpečí

Produkt Forfemina se nedoporučuje při vysokém tlaku. Forfemina může naopak i přechodně snížit krevní tlak. Dále může být příčinou nevolnosti, která může být způsobená nedostatkem tekutin v těle, protože Forfemina působí močopudně.

Zdroj: Forfemina - recenze


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskýPřehled

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP