Téma: 

condrosulf 400 recenze


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

CONDROSULF A JEHO NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY

Recenze na Condrosulf

Přípravek Condrosulf 400, tvrdé tobolky, je indikován k léčbě degenerativních kloubních nemocí, zejména gonartrózy, koxartrózy a artrózy kloubů prstů ruky. Je určen pro dospělé pacienty ve II. a III. stadiu onemocnění podle Kellgrena.

Zkušenosti pacientů ukazují, že při užívání léku Condrosulf se dostavuje i úleva od bolesti a významné zpomalení úbytku kloubní chrupavky během prvních několika měsíců po zahájení užívání. Dále částečné obnovení struktury chrupavky, čímž dochází ke zpomalení celého průběhu osteoartrózy.

Zdroj: Condrosulf a jeho nežádoucí účinky
Zveřejněno dne: 9.11.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: condrosulf 800 doplatek

Bez předpisu je volně k dostání Condrosulf 400. Je to sice poloviční obsah účinné látky, ale můžete ho mít hned. Tady je vidět cena léku Condrosulf 400: www.zbozi.cz/hledani…

Zdroj: diskuze Condrosulf 800 doplatek
Odesláno dne: 8.10.2014 uživatelem Kamča
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: condrosulf

, užívám eliquis po plicní embolii,mohu současné užívat condrosulf 400 děkuji za odpověď.

Zdroj: diskuze Eliquis a alkohol
Odesláno dne: 27.3.2018 uživatelem Lenka kopecka
Počet odpovědí: 7 Zobrazit odpovědi

CONDROSULF 800 - RECENZE

Je Condrosulf volně prodejný

Condrosulf 800 mg je pouze na lékařský předpis. U produktu Condrosulf 400 mg je dostupnost bez receptu, pacient však zaplatí platí celou částku. Koupit se dá v jakékoli kamenné i internetové lékárně.

Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno dne: 20.5.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: Re: Re: Re: condrosulf 800 doplatek

Condrosulf bohužel není plně hrazen pojišťovnou. Pojišťovna jen přispívá a doplatek je přibližně 230 Kč za 30 tablet.

Zdroj: diskuze Condrosulf 800 doplatek
Odesláno dne: 8.1.2018 uživatelem Kamča
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

CONDROSULF NA OSTEOARTRÓZU

Condrosulf je nyní k dispozici v České republice

Ačkoliv je Condrosulf špičkový švýcarský lék vyráběný firmou IBSA, tak byl uveden i na českém trhu a je nyní k dispozici on-line v běžných internetových obchodech jako oficiální léčivý doplněk stravy. Zde je uvedena cena léku Condrosulf 400, který není hrazen zdravotní pojišťovnou: Condrosulf 400 cena.

Zdroj: Condrosulf na osteoartrózu
Zveřejněno dne: 14.8.2012


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: condrosulf 800 doplatek

Doplatek na tablety Condrosulf 800 je 220 Kč.

Zdroj: diskuze Condrosulf 800 doplatek
Odesláno dne: 12.5.2015 uživatelem Kamča
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

CONDROSULF 800 - RECENZE

800

Condrosulf 800 mg (30 tbl.) má doporučenou cenu cca 380 Kč, po odečtení úhrady pojišťovnou 160 Kč se dostanete k doplatku zhruba 220 Kč bez uplatnění jakýchkoliv slev. Zdravotnická zařízení však majoritně maximálních cen nevyužívají. Za tuto cenu produkt dostanete například v lékárnách dr. Max.

Condrosulf 400 mg cps.dur. 180:

  • běžná cena: 1 169 Kč
  • cena s DPH: 859 Kč (781 Kč bez DPH)
Informace o základní úhradě Condrosulf 800:
  • jádrová úhrada ze zdravotního pojištění: 105,98 Kč
  • orientační prodejní cena: 384,67 Kč
  • orientační doplatek: 224,96 Kč
  • započitatelný doplatek: 0 Kč
  • započitatelný doplatek u osob starších 65 let (včetně): 224,96 Kč

Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno dne: 20.5.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno dne: 26.1.2017 uživatelem Havel
Počet odpovědí: 0

CONDROSULF 800 - RECENZE

Cena

Za cenovou politiku odpovídá vedoucí lékárník, tudíž se hodnoty jednotlivých položek i jejich výběr mezi lékárnami může lišit.

Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno dne: 20.5.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: pentomer 400 mg doplatek

nemužu najit doplatek na Pentomer 400 por tbl pro 100x400mg

Zdroj: diskuze Pentomer 400 mg doplatek
Odesláno dne: 25.7.2013 uživatelem foniok
Počet odpovědí: 0

CONDROSULF A JEHO NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY

Dostupnost a cena

Condrosulf 400 mg por.cps.dur.180x400 mg je dostupný jak v internetových, tak kmenných lékárnách a je volně prodejný.

Cena produktu je cca 999 Kč.

Pro zajímavost: Condrosulf 400 ve dvojnásobné dávce je zcela to samé jako Condrosulf 800 1 tableta, pouze v jiné lékové formě, tedy kapsle versus tablety. Condrosulf 800 je na předpis specializovaného lékaře, a to revmatologa, ortopeda nebo traumatologa. A v lékárně za něj jen platíte určitý doplatek.

Zdroj: Condrosulf a jeho nežádoucí účinky
Zveřejněno dne: 9.11.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: Re: bolest zubu

Zkuste nahradit Paralen za Ibalgin 400 popřípadě Apo-ibuprofen 400 a užívejte jednu tabletu po šesti hodinách a zítra navštivte normálního zubního lékaře.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Bolest zubu
Odesláno dne: 17.5.2016 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

CONDROSULF 800 - RECENZE

Nežádoucí účinky

Obecně je Condrosulf dobře snášen. Může mít ale i nežádoucí účinky, které se však nemusí vyskytnout u každého.

Velmi vzácné nežádoucí účinky (u méně než 1 z 10 000 nemocných):

  • velmi vzácně se mohou objevit zažívací potíže (tlak v žaludku, pálení žáhy, nevolnost nebo nucení na zvracení), které obvykle nevedou k přerušení léčby;
  • alergické reakce (například kožní vyrážky) se vyskytují též velmi zřídka.

Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno dne: 20.5.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: condrosulf a jeho ucinky

Jsem po operaci ramene,bolesti páteře,po roční léčbě mě známá poradila Condrosulf 800,tak mi ho ortoped předepsal,první dny velké bolesti nohou věřím,že to bude lepší.Beru ho teprve 5dní.

Zdroj: diskuze Condrosulf a jeho ucinky
Odesláno dne: 7.4.2015 uživatelem Naděžda Buriánková
Počet odpovědí: 0

CONDROSULF 800 - RECENZE

Zkušenosti

Condrosulf 800 indikuje revmatolog či ortoped. U výrobků dle zkušeností uživatelů Proenzi, GS Condro a další potravinových doplňků není garantován léčebný účinek. Nejde o návykový lék, tudíž může být jeho použití dlouhodobé.

Condrosulf je balen v platech, jde o poměrně velké tobolky, které se však dají dobře polknout. Nutno pořádně zapít. Přípravek opravdu účinkuje a ulevuje od bolesti. Pomáhá při artróze. Je cenově dostupný.

SÚKL garantuje přítomnost i množství účinné látky. Potvrzena je mnohaletá dobrá zkušenost velkého počtu pacientů. Výhodou je možnost koupení velkého balení.

Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno dne: 20.5.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: Re: Re: condrosulf 800 doplatek

Hrazen pojišťovnou myslite cely hrazen? Docetla jsem se na SUKLU, ze je hrazen pojišťovnou pouze z casti, ikdyz ho predepise specializovany lekar - napr. ortoped. Ortoped by mi zase doporučoval ten jejich lek, takze ja si koupim Conrodsulf 400, nez se dohadovat s lekarem. Vyse zminene problémy nemam. Trapi me skripani kolenou, je to docela otravne. Kamrada mela stejny problém. Jiny ortoped ji Cond. 800 predepsal, z casti si ho ale musela zaplatit.
Jana

Zdroj: diskuze Condrosulf 800 doplatek
Odesláno dne: 8.1.2018 uživatelem Jana
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

CONDROSULF NA OSTEOARTRÓZU

Cena léku Condrosulf po předpisu

Silnější verzi léku Condrosulf 800 částečně proplácí pojišťovna, ale jen v případě pokud tento lék předepíše nebo doporučí lékař s těmito specializacemi: revmatologie, dětská revmatologie, ortopedie nebo traumatologie. V takovém případě je pak výše aktuálního doplatku – cena léku Condrosulf 800 na předpis uvedena zde: Condrosulf 800 cena doplatku.

Zdroj: Condrosulf na osteoartrózu
Zveřejněno dne: 14.8.2012


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: condrosulf 800 doplatek

Condorsulf 400 ma sice polovicni davku, ale bere se denne 2x vic nez toho silneksiho, takze te ucinne latky bude pak stejne.
Ptala jsem se v lekarne, zda ta 800 mg jde na predpis u OL a bylo mi receno, ze recept muze napsat, ale plati cele pacient. Nevim kolik stoji. Take zalezi jak velke baleni. U nas v lekarne je ten "slabsi" ted v akci 180 tbl. za necelych 1000 Kc.
Jana

Zdroj: diskuze Condrosulf 800 doplatek
Odesláno dne: 8.1.2018 uživatelem Jana
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

CONDROSULF A JEHO NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY

Nežádoucí účinky

Podobně jako všechny léky může mít i přípravek Condrosulf 400 nežádoucí účinky, které se ale nemusí vyskytnout u každého. Přípravek Condrosulf 400, tvrdé tobolky, je obvykle dobře snášen, v ojedinělých případech se mohou objevit zažívací potíže (tlak v žaludku, pálení žáhy, nevolnost nebo nucení na zvracení), které obvykle nevedou k přerušení léčby. Alergické reakce (například kožní vyrážky) se vyskytují velmi zřídka. Případný výskyt nežádoucích účinků nebo jiných neobvyklých reakcí oznamte ošetřujícímu lékaři. Jestliže zaznamenáte jakýkoli nežádoucí účinek, který není uveden v této příbalové informaci, oznamte to svému lékaři nebo lékárníkovi.

Zdroj: Condrosulf a jeho nežádoucí účinky
Zveřejněno dne: 9.11.2017

CONDROSULF NA OSTEOARTRÓZU

Condrosulf zpomaluje ztrátu kloubní chrupavky

Lék Condrosulf snižuje nejen bolest a závislost na lécích proti bolesti, což bylo prokázáno v klinických studiích, ale také zpomaluje úbytek kloubní chrupavky o více než 70%. Klinické studie také odhalily, že Condrosulf má v mnoha případech schopnost zcela zastavit ztrátu kloubní chrupavky. Condrosulf se běžně používá jako účinný prostředek, který výrazně zpomaluje a stabilizuje ztráty chrupavky v kloubním prostoru.

Zdroj: Condrosulf na osteoartrózu
Zveřejněno dne: 14.8.2012

CONDROSULF NA OSTEOARTRÓZU

Izomery chondroitinu sulfátu snižují závislost na lécích proti bolesti

Mnohdy se dnes ještě setkáváme s jevem, kdy léčba osteoartrózy se zaměřuje jen na zmírnění bolesti bez ohledu na základní příčinu – úbytek chrupavky. Některé léky proti bolesti NSAID mají vážné vedlejší účinky. V nedávné dvouleté studii účastníci používali jak NSAID léky proti bolesti tak i Condrosulf a vyšlo najevo, že během doby, kdy byli léčeni lékem Condrosulf, tak spotřebovali o 17% méně léků proti bolesti.

Zdroj: Condrosulf na osteoartrózu
Zveřejněno dne: 14.8.2012

FORFEMINA - RECENZE

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017

CONDROSULF NA OSTEOARTRÓZU

Který chondroitin sulfát léčí?

Existuje mnoho různých běžně se vyskytujících typů izomerů z chondroitinu sulfátu. Z těchto izomerů jsou ale jen dvě účinné proti osteoartróze a těmi jsou izomery chondroitin sulfát 4 a chondroitin sulfát 6. Roli a význam těchto isomerů, zejména chondroitinu sulfátu, opakovaně vysvětlili přední světoví vědci. Nicméně povědomí o těchto velmi důležitých účincích se zatím nerozšířilo do běžné lékařské praxe. To má za následek stálé nejistoty o účinnosti chondroitinu o jeho skutečné schopnosti léčit chrupavku. Lék Condrosulf ® v sobě přináší právě tyto dva účinné izomery v nejvyšší možné čistotě až 98%.

Zdroj: Condrosulf na osteoartrózu
Zveřejněno dne: 14.8.2012

PARAZITEX – RECENZE

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016

CONDROSULF A JEHO NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY

Složení

Léčivá látka: chondroitini sulfas a natricus 400 mg v jedné tvrdé tobolcee

Pomocné látky: želatina, oxid titaničitý (E 171), indigokarmín (E 132), chinolinová žluť (E 104), magnesium-stearát (E 470 B).

Lékovou formou přípravku jsou tvrdé želatinové tobolky, jejichž spodní část je modrá, vrchní část je zelená a uvnitř je bílý až téměř bílý prášek.

Velikost balení: 60 tvrdých tobolek

Při zahajovací léčbě užívají pacienti 2 tobolky 2x denně po dobu 2 týdnů.

Při udržovací léčbě užívají pacienti 2 tobolky 1x denně po dobu 2–3 měsíců.

Tobolky se užívají celé, nerozkousané a zapíjejí se vodou před jídlem, během jídla nebo po jídle.

Pokud nedojde k úlevě od bolesti po 2–3 měsících léčby (tedy po jedné léčebné kúře), poraďte se se svým lékařem.

Zdroj: Condrosulf a jeho nežádoucí účinky
Zveřejněno dne: 9.11.2017

FORFEMINA - RECENZE

Nebezpečí

Produkt Forfemina se nedoporučuje při vysokém tlaku. Forfemina může naopak i přechodně snížit krevní tlak. Dále může být příčinou nevolnosti, která může být způsobená nedostatkem tekutin v těle, protože Forfemina působí močopudně.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017

PARAZITEX – RECENZE

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016

FORFEMINA - RECENZE

Cena

Ceny produktu Forfemina jsou na našem trhu rozdílné, pro porovnání jsou zde ceny z e-shopů, které můžete vidět zde.

A dále cena z lékárny Dr.Max, kterou můžete vidět zde.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017