Téma: 

condrosulf 400 recenze


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

CONDROSULF A JEHO NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY

Recenze na Condrosulf

Přípravek Condrosulf 400, tvrdé tobolky, je indikován k léčbě degenerativních kloubních nemocí, zejména gonartrózy, koxartrózy a artrózy kloubů prstů ruky. Je určen pro dospělé pacienty ve II. a III. stadiu onemocnění podle Kellgrena.

Zkušenosti pacientů ukazují, že při užívání léku Condrosulf se dostavuje i úleva od bolesti a významné zpomalení úbytku kloubní chrupavky během prvních několika měsíců po zahájení užívání. Dále částečné obnovení struktury chrupavky, čímž dochází ke zpomalení celého průběhu osteoartrózy.

Zdroj: Condrosulf a jeho nežádoucí účinky
Zveřejněno: 9.11.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: condrosulf 800 doplatek

Bez předpisu je volně k dostání Condrosulf 400. Je to sice poloviční obsah účinné látky, ale můžete ho mít hned. Tady je vidět cena léku Condrosulf 400: www.zbozi.cz/hledani…

Zdroj: diskuze Condrosulf 800 doplatek
Odesláno: 8.10.2014 uživatelem Kamča
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: condrosulf

, užívám eliquis po plicní embolii,mohu současné užívat condrosulf 400 děkuji za odpověď.

Zdroj: diskuze Eliquis a alkohol
Odesláno: 27.3.2018 uživatelem Lenka kopecka
Počet odpovědí: 9 Zobrazit odpovědi

CONDROSULF 800 - RECENZE

Je Condrosulf volně prodejný

Condrosulf 800 mg je pouze na lékařský předpis. U produktu Condrosulf 400 mg je dostupnost bez receptu, pacient však zaplatí platí celou částku. Koupit se dá v jakékoli kamenné i internetové lékárně.

Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno: 20.5.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: Re: Re: Re: condrosulf 800 doplatek

Condrosulf bohužel není plně hrazen pojišťovnou. Pojišťovna jen přispívá a doplatek je přibližně 230 Kč za 30 tablet.

Zdroj: diskuze Condrosulf 800 doplatek
Odesláno: 8.1.2018 uživatelem Kamča
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

CONDROSULF - PŘÍBALOVÝ LETÁK

Jaké vedlejší účinky může mít Condrosulf 400

Condrosulf 400 je pacienty všeobecně dobře snášen. Prakticky se nevyskytují vedlejší účinky, proto je vhodný pro dlouhodobou terapii.

Zdroj: Condrosulf - příbalový leták
Zveřejněno: 1.6.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

CONDROSULF NA OSTEOARTRÓZU

Condrosulf je nyní k dispozici v České republice

Ačkoliv je Condrosulf špičkový švýcarský lék vyráběný firmou IBSA, tak byl uveden i na českém trhu a je nyní k dispozici on-line v běžných internetových obchodech jako oficiální léčivý doplněk stravy. Zde je uvedena cena léku Condrosulf 400, který není hrazen zdravotní pojišťovnou: Condrosulf 400 cena.

Zdroj: Condrosulf na osteoartrózu
Zveřejněno: 14.8.2012


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno: 26.1.2017 uživatelem Havel
Počet odpovědí: 0

CONDROSULF - PŘÍBALOVÝ LETÁK

Condrosulf 400

Condrosulf 400 je biologický produkt získaný z rybí chrupavky. Obsahuje chondroitinsulfát, který je jednou ze základních stavebních složek chrupavky. Jeho úlohou v chrupavce je vázat vodu, čímž zabezpečuje vhodné mechanicko-elastické vlastnosti chrupavky pro normální funkci kloubu.

Zdroj: Condrosulf - příbalový leták
Zveřejněno: 1.6.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: pentomer 400 mg doplatek

nemužu najit doplatek na Pentomer 400 por tbl pro 100x400mg

Zdroj: diskuze Pentomer 400 mg doplatek
Odesláno: 25.7.2013 uživatelem foniok
Počet odpovědí: 0

CONDROSULF - PŘÍBALOVÝ LETÁK

Jak se má Condrosulf 400 užívat

Pro Condrosulf 400 je charakteristický dlouhodobý účinek, proto není zapotřebí jeho nepřetržité užívání. Obvykle se užívá 2x ročně, vždy po dobu 3 měsíců. Přestávka mezi jednotlivými terapiemi by měla trvat také 3 měsíce. V průběhu této doby účinek Condrosulfu 400 přetrvává. V případě, že pacient dodrží tento terapeutický cyklus, lze pomocí Condrosulfu 400 dosáhnout výrazného snížení bolesti a zlepšení pohyblivosti kloubů.

Zdroj: Condrosulf - příbalový leták
Zveřejněno: 1.6.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: Re: bolest zubu

Zkuste nahradit Paralen za Ibalgin 400 popřípadě Apo-ibuprofen 400 a užívejte jednu tabletu po šesti hodinách a zítra navštivte normálního zubního lékaře.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Bolest zubu
Odesláno: 17.5.2016 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

CONDROSULF 800 - RECENZE

800

Condrosulf 800 mg (30 tbl.) má doporučenou cenu cca 380 Kč, po odečtení úhrady pojišťovnou 160 Kč se dostanete k doplatku zhruba 220 Kč bez uplatnění jakýchkoliv slev. Zdravotnická zařízení však majoritně maximálních cen nevyužívají. Za tuto cenu produkt dostanete například v lékárnách dr. Max.

Condrosulf 400 mg cps.dur. 180:

  • běžná cena: 1 169 Kč
  • cena s DPH: 859 Kč (781 Kč bez DPH)
Informace o základní úhradě Condrosulf 800:
  • jádrová úhrada ze zdravotního pojištění: 105,98 Kč
  • orientační prodejní cena: 384,67 Kč
  • orientační doplatek: 224,96 Kč
  • započitatelný doplatek: 0 Kč
  • započitatelný doplatek u osob starších 65 let (včetně): 224,96 Kč

Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno: 20.5.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: condrosulf a jeho ucinky

Jsem po operaci ramene,bolesti páteře,po roční léčbě mě známá poradila Condrosulf 800,tak mi ho ortoped předepsal,první dny velké bolesti nohou věřím,že to bude lepší.Beru ho teprve 5dní.

Zdroj: diskuze Condrosulf a jeho ucinky
Odesláno: 7.4.2015 uživatelem Naděžda Buriánková
Počet odpovědí: 0

CONDROSULF 800 - RECENZE

Cena

Za cenovou politiku odpovídá vedoucí lékárník, tudíž se hodnoty jednotlivých položek i jejich výběr mezi lékárnami může lišit.

Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno: 20.5.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: Re: Re: condrosulf 800 doplatek

Hrazen pojišťovnou myslite cely hrazen? Docetla jsem se na SUKLU, ze je hrazen pojišťovnou pouze z casti, ikdyz ho predepise specializovany lekar - napr. ortoped. Ortoped by mi zase doporučoval ten jejich lek, takze ja si koupim Conrodsulf 400, nez se dohadovat s lekarem. Vyse zminene problémy nemam. Trapi me skripani kolenou, je to docela otravne. Kamrada mela stejny problém. Jiny ortoped ji Cond. 800 predepsal, z casti si ho ale musela zaplatit.
Jana

Zdroj: diskuze Condrosulf 800 doplatek
Odesláno: 8.1.2018 uživatelem Jana
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

CONDROSULF A JEHO NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY

Dostupnost a cena

Condrosulf 400 mg por.cps.dur.180x400 mg je dostupný jak v internetových, tak kmenných lékárnách a je volně prodejný.

Cena produktu je cca 999 Kč.

Pro zajímavost: Condrosulf 400 ve dvojnásobné dávce je zcela to samé jako Condrosulf 800 1 tableta, pouze v jiné lékové formě, tedy kapsle versus tablety. Condrosulf 800 je na předpis specializovaného lékaře, a to revmatologa, ortopeda nebo traumatologa. A v lékárně za něj jen platíte určitý doplatek.

Zdroj: Condrosulf a jeho nežádoucí účinky
Zveřejněno: 9.11.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: condrosulf 800 doplatek

Condorsulf 400 ma sice polovicni davku, ale bere se denne 2x vic nez toho silneksiho, takze te ucinne latky bude pak stejne.
Ptala jsem se v lekarne, zda ta 800 mg jde na predpis u OL a bylo mi receno, ze recept muze napsat, ale plati cele pacient. Nevim kolik stoji. Take zalezi jak velke baleni. U nas v lekarne je ten "slabsi" ted v akci 180 tbl. za necelych 1000 Kc.
Jana

Zdroj: diskuze Condrosulf 800 doplatek
Odesláno: 8.1.2018 uživatelem Jana
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

CONDROSULF 800 - RECENZE

Nežádoucí účinky

Obecně je Condrosulf dobře snášen. Může mít ale i nežádoucí účinky, které se však nemusí vyskytnout u každého.

Velmi vzácné nežádoucí účinky (u méně než 1 z 10 000 nemocných):

  • velmi vzácně se mohou objevit zažívací potíže (tlak v žaludku, pálení žáhy, nevolnost nebo nucení na zvracení), které obvykle nevedou k přerušení léčby;
  • alergické reakce (například kožní vyrážky) se vyskytují též velmi zřídka.

Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno: 20.5.2018

CONDROSULF 800 - RECENZE

Zkušenosti

Condrosulf 800 indikuje revmatolog či ortoped. U výrobků dle zkušeností uživatelů Proenzi, GS Condro a další potravinových doplňků není garantován léčebný účinek. Nejde o návykový lék, tudíž může být jeho použití dlouhodobé.

Condrosulf je balen v platech, jde o poměrně velké tobolky, které se však dají dobře polknout. Nutno pořádně zapít. Přípravek opravdu účinkuje a ulevuje od bolesti. Pomáhá při artróze. Je cenově dostupný.

SÚKL garantuje přítomnost i množství účinné látky. Potvrzena je mnohaletá dobrá zkušenost velkého počtu pacientů. Výhodou je možnost koupení velkého balení.

Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno: 20.5.2018

CONDROSULF A JEHO NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY

Nežádoucí účinky

Podobně jako všechny léky může mít i přípravek Condrosulf 400 nežádoucí účinky, které se ale nemusí vyskytnout u každého. Přípravek Condrosulf 400, tvrdé tobolky, je obvykle dobře snášen, v ojedinělých případech se mohou objevit zažívací potíže (tlak v žaludku, pálení žáhy, nevolnost nebo nucení na zvracení), které obvykle nevedou k přerušení léčby. Alergické reakce (například kožní vyrážky) se vyskytují velmi zřídka. Případný výskyt nežádoucích účinků nebo jiných neobvyklých reakcí oznamte ošetřujícímu lékaři. Jestliže zaznamenáte jakýkoli nežádoucí účinek, který není uveden v této příbalové informaci, oznamte to svému lékaři nebo lékárníkovi.

Zdroj: Condrosulf a jeho nežádoucí účinky
Zveřejněno: 9.11.2017

CONDROSULF NA OSTEOARTRÓZU

Cena léku Condrosulf po předpisu

Silnější verzi léku Condrosulf 800 částečně proplácí pojišťovna, ale jen v případě pokud tento lék předepíše nebo doporučí lékař s těmito specializacemi: revmatologie, dětská revmatologie, ortopedie nebo traumatologie. V takovém případě je pak výše aktuálního doplatku – cena léku Condrosulf 800 na předpis uvedena zde: Condrosulf 800 cena doplatku.

Zdroj: Condrosulf na osteoartrózu
Zveřejněno: 14.8.2012

CONDROSULF - PŘÍBALOVÝ LETÁK

CONDROSULF 800 mg

Granule pro perorální roztok Chondroitini natrii sulfas

Zdroj: Condrosulf - příbalový leták
Zveřejněno: 1.6.2018

CONDROSULF NA OSTEOARTRÓZU

Condrosulf zpomaluje ztrátu kloubní chrupavky

Lék Condrosulf snižuje nejen bolest a závislost na lécích proti bolesti, což bylo prokázáno v klinických studiích, ale také zpomaluje úbytek kloubní chrupavky o více než 70%. Klinické studie také odhalily, že Condrosulf má v mnoha případech schopnost zcela zastavit ztrátu kloubní chrupavky. Condrosulf se běžně používá jako účinný prostředek, který výrazně zpomaluje a stabilizuje ztráty chrupavky v kloubním prostoru.

Zdroj: Condrosulf na osteoartrózu
Zveřejněno: 14.8.2012

CONDROSULF - PŘÍBALOVÝ LETÁK

Jak působí Condrosulf 400 proti artróze

Condrosulf 400 je lék, který ovlivňuje artrotický proces několika účinnými způsoby:

  • tlumí aktivu enzymů poškozujících chrupavkové tkanivo, zároveň vyvíjí protizánětlivý efekt;
  • zabezpečuje chybějící množství chondroitinsulfátu a podporuje tvorbu základní chrupavkové hmoty;
  • zvyšuje elasticitu chrupavky a její tlumící efekt.
Léčba Condrosulfem 400 umožňuje:
  • výrazně snížit anebo odstranit bolest v klidu nebo při zátěži;
  • zvýšit pohyblivost kloubů a tím i celkový pohyb;
  • vylepšit mechanicko-elastické vlastnosti chrupavky;
  • účinně brzdit a stabilizovat nežádoucí artrózu.

Působení Condrosulfu 400 je mírně zpomalené, což znamená, že protibolestivý účinek je možno pociťovat zhruba 3 až 4 týdny po zahájení terapie. Proto lékař při zahájení léčby doporučuje těm pacientům, kteří mají silné bolesti, užívat zároveň i léky na tlumení bolesti, takzvaná nesteroidní antirevmatika, která lze po uplynutí 3–4 týdnů vynechat. Jelikož léky na tlumení bolesti mohou mít nežádoucí vedlejší účinky, nejsou pro dlouhodobou terapii vhodné.

Zdroj: Condrosulf - příbalový leták
Zveřejněno: 1.6.2018

CONDROSULF NA OSTEOARTRÓZU

Izomery chondroitinu sulfátu snižují závislost na lécích proti bolesti

Mnohdy se dnes ještě setkáváme s jevem, kdy léčba osteoartrózy se zaměřuje jen na zmírnění bolesti bez ohledu na základní příčinu – úbytek chrupavky. Některé léky proti bolesti NSAID mají vážné vedlejší účinky. V nedávné dvouleté studii účastníci používali jak NSAID léky proti bolesti tak i Condrosulf a vyšlo najevo, že během doby, kdy byli léčeni lékem Condrosulf, tak spotřebovali o 17% méně léků proti bolesti.

Zdroj: Condrosulf na osteoartrózu
Zveřejněno: 14.8.2012

CONDROSULF - PŘÍBALOVÝ LETÁK

ČEMU MUSÍTE VĚNOVAT POZORNOST, NEŽ ZAČNETE PŘÍPRAVEK CONDROSULF UŽÍVAT

Neužívejte přípravek Condrosulf:

  • jestliže jste alergický(á) na léčivou látku nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku.
Upozornění a opatření:
  • před užitím přípravku Condrosulf se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem, jestliže trpíte cukrovkou (diabetes mellitus) – během zahajovací fáze léčby mohou být nutné opakované kontroly hladiny krevního cukru.
Děti a dospívající:
  • přípravek Condrosulf není určen pro děti a dospívající do 18 let.
Další léčivé přípravky a přípravek Condrosulf:
  • dosud není známé vzájemné působení (interakce) s jinými léčivými přípravky;
  • informujte svého lékaře nebo lékárníka o všech lécích, které užíváte, které jste v nedávné době užíval(a), nebo které možná budete užívat.
Těhotenství a kojení:
  • pokud jste těhotná nebo kojíte, domníváte se, že můžete být těhotná, nebo plánujete otěhotnění, poraďte se o užívání přípravku se svým lékařem.

Zdroj: Condrosulf - příbalový leták
Zveřejněno: 1.6.2018

CONDROSULF - PŘÍBALOVÝ LETÁK

JAK PŘÍPRAVEK CONDROSULF UCHOVÁVAT

Uchovávejte při teplotě do 25 °C mimo dosah a dohled dětí. Nepoužívejte tento přípravek po uplynutí doby použitelnosti vyznačené na obalu. Doba použitelnosti se vztahuje k poslednímu dni uvedeného měsíce.

Nevyhazujte žádné léčivé přípravky do odpadních vod nebo domácího odpadu. Zeptejte se svého lékárníka, jak máte likvidovat přípravky, které již nepoužíváte. Tato opatření pomáhají chránit životní prostředí.

Zdroj: Condrosulf - příbalový leták
Zveřejněno: 1.6.2018

CONDROSULF - PŘÍBALOVÝ LETÁK

OBSAH BALENÍ A DALŠÍ INFORMACE

Co přípravek Condrosulf obsahuje:

  • léčivá látka: jeden sáček granulí obsahuje chondroitini natrii sulfas 800 mg;
  • pomocné látky: bezvodá kyselina citronová, sodná sůl sacharinu, pomerančové aroma, oranžová žluť, koloidní bezvodý oxid křemičitý, sorbitol.
Jak přípravek Condrosulf vypadá a co obsahuje toto balení:
  • lékovou formou přípravku jsou granule oranžové barvy s pomerančovou chutí a vůní;
  • velikost balení: 30 nebo 90 sáčků po 4 g granulí.
Držitel rozhodnutí o registraci:
  • IBSA Slovakia s.r.o., Bratislava, Slovenská republika
Výrobce:
  • IBI, spol. s r.o., Praha, Česká republika, vyrobeno ve spolupráci s IBSA Institut Biochimique SA, Lugano, Švýcarsko

Zdroj: Condrosulf - příbalový leták
Zveřejněno: 1.6.2018