Informace od profesionálů

MENU

  

OTOK

  

SVRAB

  

RAKOVINA

  

NEMOCI JAZYKA

  
Téma

TABLETKY BEAUTY SUN

OBSAH

Výsledek a výdrž

Pomocí samoopalovací tabletky Beauty Sun můžete dosáhnout přírodní ochrany proti slunečnímu světlu a při dlouhodobém užívání i jednolité a zdravě hnědé barvy pokožky.

Zdroj: Samoopalovací tabletky

Diskuze

V diskuzi PYGEUM PRO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jan.

Uvedený přípravek prodává také další podvodná firma Beauty market s.r.o.
PO BOX 12, Vsetín s úžasně klamavou reklamou v obálkách kterých se již nikdy nezbavíte.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Pygeum PRO

Zdravotní nezávadnost

Samoopalovací tabletky a kapsle uměle stimulují pigmentové buňky kůže k produkci barviva (melaninu). Velké množství melaninu pokožku zbarví pěkně dohněda a zároveň ji i chrání před škodlivými účinky slunečního záření. Samoopalovací tabletky Beauty Sun obsahují velké množství betakarotenu získávaného z rostlinných extraktů. Tabletka posiluje hnědé zbarvení pokožky stimulací pigmentů. Používáním samoopalovacích tabletek dosáhnete hnědé pokožky již za krátký čas, aniž byste ji vystavili účinkům škodlivého záření. Samoopalovací tabletky se doporučují i těm, kteří trpí alergií na slunce.

Zdroj: Samoopalovací tabletky

Diskuze

V diskuzi TMAVÉ KRUHY A SKVRNY POD OČIMA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Gabina.

Dobry den ..potřebovala bych poradit ?--mám tmavé kruhy ..a nechápu proč mi narostly pod ocima skvrny ?vypada to jako světlé hnědé .. měla sem to malinky a najednou mi to zvětšuje ..nevím sčeho to mám ?..nevím jak se mám poradit ..?mohli bych ste mi poradit ? děkuju

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Nataša.

Mě nejvíce zabrala křišťálová maska s kyselinou hyaluronovou od Victoria Beauty a náplasti pod oči s výtažky ze slunečnic, vyrábí je značka Purederm. Babské rady mi nikdy moc nezabraly, tak snad Vám toto pomůže jako mě. :-)

Zdroj: diskuze Tmavé kruhy a skvrny pod očima

Melanin tablety

Používáním samoopalovacích tabletek a kapslí rovnoměrně zhnědne celá pokožka a ne jen část, kterou bychom natřeli krémem. Přípravky nezanechávají skvrny, není třeba si po použití okamžitě mýt ruce. Samoopalovací tabletky a kapsle uměle stimulují pigmentové buňky kůže k produkci barviva (melaninu). Velké množství melaninu pokožku zbarví pěkně dohněda a zároveň ji i chrání před škodlivými účinky slunečního záření. Samoopalovací tabletky Beauty Sun obsahují velké množství beta karotenu, získávaného z rostlinných extraktů. Tabletka posiluje hnědé zbarvení pokožky stimulací pigmentů. Používáním samoopalovacích tabletek dosáhnete hnědé pokožku již za krátký čas, aniž byste ji vystavili účinkům škodlivého záření. Samoopalovací tabletky doporučujeme i těm, kteří trpí alergií na slunce, a proto se nemohou pohybovat na slunci delší čas.

Zdroj: Co je melanin

Diskuze

V diskuzi AV SOLÁRNÍ SÉRIE (LR HEAT BEAUTY) se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lukáš.

urcite se mi ozvete, tohle je krem ktery by tomu predesel jiank prodávám i aloe vera drinking gel ktery je i na atompický exém a pd. Mohli by jsme se sejít osobně, tka se mi určitě ozvěte.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze AV solární série (LR heat beauty)

Jak to funguje

Účinnou látkou samoopalovací pilulky Beauty Sun je jednobuněčná mořská řasa Dunaliella salina, která je schopna i za extrémních přírodních podmínek, jako je například vysoké UV záření, horko nebo třeba nedostatek potravy, produkovat vysoké množství karotenoidů, tedy barviv. Betakaroten z řasy Dunaliella salina se dostane přes trávicí soustavu do krve, poté se ukládá v pokožce mezi tukovou tkání. Pravidelným denním užíváním samoopalovací pilulky Beauty Sun lze tedy vytvořit vrstvu betakarotenu, která se v důsledku přirozeného seškrábání a regenerace pokožky tlačí směrem na povrch, čímž se pokožka stává přirozeně lesklejší a získává zdravě hnědou barvu. Betakaroten uskladněný v epidermální pokožce je schopen neutralizovat nejen škodlivé látky, ale jako fyzický filtr chrání pokožku před škodlivými účinky slunečního záření a napomáhá krásnému, jednolitému hnědnutí pokožky. Betakaroten zároveň chrání pokožku před oxidací a škodlivým vlivem toxických látek. Zabraňuje vzniku volných radikálů, které jsou mimo jiné zodpovědné za stárnutí a tvorbu vrásek. Užíváním samoopalovací tabletky Beauty Sun nejen podpoříte tvorbu krásné a dlouhotrvající hnědé barvy pokožky, ale udržíte i krásu a zdraví své kůže.

Dávkování: Doporučuje se konzumace 2 tabletek denně, zapitých malým množstvím tekutin.

Obsah: 1 balení obsahuje 100 ks tabletek.

Zdroj: Samoopalovací tabletky

Diskuze

V diskuzi IPL DEPILACE STROJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Nancy.

Dear Sir/Madam,
This is Nancy from Beijing Nubway S&T Co., Ltd, we are manufacturer of beauty equipment for the skin improvement and skin disease treatment.

Our main beauty equipments are below:
1. High frequency machine for spider veins removal
2. IPL system
3. RF-Fractional/Fraxel CO2 Laser
4. Skin Analyzer System
5. Cryolipolysis Fat Freeze Slimming Machine
6. Q-switched ND: YAG laser: Tattoo removal system
7. 808 Diode laser hair removal
8. Diode Laser Hair re-growth Therapy Device
9. Ultrosonic Fat Burning Device
Other main equipments include RF System, E-Light system, Oxygen Infusion System, Hair and Scalp Analyzer System, Laser Lipo Slimming Machine, LED/PDT System and Teeth whitening machine.
If you want to find more products, please visit WWW.NUBWAY.COM, thanks!
If any product meet your demand , please contact us , we are sure any of your question will get our prompt reply!
Best Regards!

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze IPL depilace stroj

Proč užívat Pangamin

Pivovarské kvasnice i přes nové a nové doplňky stravy zůstávají pro nás vhodným i cenově dobře dostupným doplňkem stravy plným vitamínů, minerálů a stopových prvků a také jako tabletky na přibírání.

Zdroj: Tabletky na přibírání

Poradna

V naší poradně s názvem ANTIBIOTIKA FUROLIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Helena.

Furolin mě úžasně pomohl, užívám jej od 25.7. podle návodu, druhý a 100% třetí
den mě již problémy ustaly, zatím si jej ještě večer a zítra vezmu a můj dotaz
je jen jestli po přejítí zdravotních problémů jej mám ještě nějakou a jakou
dobu brát ,aby se vše nevrátilo. Jsem senior a jinak nemám žádné ledvinové
ani jiné problémy kromě léku na štítn.žlázu a locren na trochu vyšší tlak.
Jinak jsem pod stálou lék.kontrolou na tyto léky. Je mi 79 let
Děkuji za sdělení. H.G.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Antibiotika je třeba vždy dobrat všechny. Pokračujte v užívání, i po odeznění obtíží až do poslední tabletky.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Antibiotika Furolin

Tablety na přibírání

Někdo chce hubnout a někdo se zase naopak snaží přibrat. Pro případy, kdy chcete přibrat a chcete na to užívat nějaké tabletky na přibírání, tak doporučujeme zakoupit si Pangamín, který podporuje chuť k jídlu a zároveň zásobuje tělo důležitými vitamíny řady B.

Zdroj: Tabletky na přibírání

Diskuze

V diskuzi DOTAZ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Renats.

Má omega marin forte vedlejší účinky?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Mária Binová.

Dobrý deň !
Chcem sa opýtať už skoro 2 roky beriem dva kapsule OmegaMarine Forte+
Omega-3-6-7-9 + Vitamin D3 360 kapsul.
Chcela by som vedieť či môže mať nežiadúce učinky .
Beriem tabletky na Cukor Glucophage XE 1000 mg...a tabletky na tlak
Tritazice 5 mg ráno a Tritace 5 mg večer a Concor 5 mg ráno 1/2, beriem aj Frontin 5 1/2 rán a 1/2 večer.
Ďakujem za odpoveď
S pozdravom

Mária Binová

Zdroj: diskuze Dotaz

Porovnání výsledků

Při slunění nebo návštěvě solária dopadající UVB a UVA paprsky vysušují a poškozují vaši pokožku a zrychlují její stárnutí, což může vést až k rakovině kůže.

Zdroj: Samoopalovací tabletky

Diskuze

V diskuzi ODVODNĚNÍ TĚLA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petra.

Dobrý den , mám velký problém jsem hodně zavodnena a nevím co na to vzít abych neměla tolik vody v těle ,prosím porad te prosím

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Alice.

Zkus tabletky H2Out. Mě zabírají dobře.

Zdroj: diskuze Odvodnění těla

Nežádoucí účinky

V některých případech, pokud je trávení oslabené a je spojené s nedostatkem bifidobaktérií v zažívacím traktu, může užívání Pangaminu ve velkých dávkách vyvolat nadýmání a zažívací potíže. V tomto případě je třeba upravit dávkování, ale v užívání Pangaminu pokračovat.

Zdroj: Tabletky na přibírání

Diskuze

V diskuzi ANTIBIOTIKA FUROLIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jitka.

Na zánět močových cest jsem dostala také Furolin. Mám špatné trávení a po přečtení diskusí jsem měla hrozný strach. První 2 tabletky jsem cítila , ale snažila jsem se dle rad stále jíst,hodně pít, 1/2 hodiny po užití tabletky si nelehat a mně moc pomohá žvýkat stále žvýkačku. Dnes ho jím 7 den a není mi špatně, nejsem unavená , ani mě nebolí hlava. Na kontrolu k lékaři teprve půjdu, ale bolesti podbřišku přestaly asi 4.den.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Majda.

Ano, je to přesně jak píšete. Furolin účinkuje dobře na zánět močových cest a když se užívá s jídlem a ne na lačno, tak nejsou znát žádné vedlejší účinky. Za mě Furolin dobrý, ale musí se užívat na plný žaludek.

Zdroj: diskuze Furolin diskuze

Další účinky Pangaminu

Vitamíny ze skupiny B rovněž pomáhají při tvorbě hormonů, demenci, alkoholismu, chronické artritidy či kardiovaskulárních chorob. Pangamin je užitečný pro zlepšení spánku, nervozity či pocitu únavy. Samotný pangamin (bez dalších přídavných složek) je vhodný i pro děti a ženy v období těhotenství.

Zdroj: Tabletky na přibírání

Diskuze

V diskuzi HEMOROIDY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Roman.

Zkuste unikání metodu léčby mrazem - www.anurex.cz, mě osobně to hodně pomohlo a to na trvalo! Už žádné masti, čípky, tabletky nebo doktoři :)

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Hemoroidy

Dámská jednorázová holítka

Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty

Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty má 3 břity. Počet holítek v balení – 4 kusy. Holení a šetrnost k pokožce jsou hodnoceny dobře. Holítko se obsluhuje dobře. Celkové hodnocení podle dTestu je dobře (75 %).

Zde můžete vidět cenu Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty.

Rossmann Isana / Damen Einwegrasierer 3-Klingen

Rossmann Isana / Damen Einwegrasierer 3-Klingen má 3 břity. Počet holítek v balení – 4 kusy. Holení a šetrnost k pokožce jsou hodnoceny dobře. Holítko se obsluhuje dobře. Celkové hodnocení podle dTestu je dobře (68 %).

Cena kolem 100 Kč.

Gillette Simply Venus 2 

Gillette Simply Venus 2 má 2 břity. Počet holítek v balení – 4 kusy. Holení a šetrnost k pokožce jsou hodnoceny uspokojivě. Holítko se obsluhuje uspokojivě. Celkové hodnocení podle dTestu je uspokojivě (55 %).

Zde můžete vidět cenu Gillette Simply Venus 2.

Wilkinson Sword Extra2 Beauty

Wilkinson Sword Extra2 Beauty má 2 břity. Počet holítek v balení – 5 kusů. Holení a šetrnost k pokožce jsou hodnoceny uspokojivě. Holítko se obsluhuje uspokojivě. Celkové hodnocení podle dTestu je uspokojivě (53 %).

Zde můžete vidět cenu Wilkinson Sword Extra2 Beauty.

Bic twin lady Sensitive

Bic twin lady Sensitive má 2 břity. Počet holítek v balení – 5 kusů. Holení a šetrnost k pokožce jsou hodnoceny uspokojivě. Holítko se obsluhuje dostatečně. Celkové hodnocení podle dTestu je uspokojivě (42 %).

dm Balea / Einwegrasierer

Strojek dm Balea / Einwegrasierer má 2 břity. Počet holítek v balení – 5 kusů. Holení a šetrnost k pokožce jsou hodnoceny uspokojivě. Holítko se obsluhuje dostatečně. Celkové hodnocení podle dTestu je uspokojivě (40 %).

Ženská pokožka je obecně sušší než mužská a liší se i způsob holení. Při holení nohou je třeba oholit velkou plochu. Tomu jsou přizpůsobeny i holicí strojky. Kvalita čepelí je sice srovnatelná s pánskými strojky, liší se ale jejich rozmístění a celkový tvar hlavice. Více drobných poranění jsme zaznamenali u strojků, jejichž hlavice měly hranatý tvar. Při použití pánského holicího strojku bylo riziko pořezání větší a strojek nebyl tak jemný vůči pokožce jako dámské modely, nicméně holil velmi dobře.

Nejlepší z jednorázových holicích strojků Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty se oproti ostatním lépe přizpůsoboval zejména konturám nohou, jeho břity jsou totiž velmi ohebné, na druhou stranu dlouhé a tenké břity ztěžovaly holení v podpaží. Lepších výsledků než se strojkem za téměř dvě stě korun tak dosáhnete použitím jednorázového holítka, za které zaplatíte deset korun.

Zdroj: Nejlepší strojky na mokré holení

Diskuze

V diskuzi ERDOMED se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena.

Jsem osoba starší nad 70 let . Dnes jsem v lékárně doplácela na lék ERDOMED -tuhé tabletky 10 ks 100,00 Kč Lék byl na předpis. Děkuji za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Dana.

Erdomed je sice na předpis ale platí se celý to máte na receptu napsané hradí nemocný cena je v pořádku za 20 tablet platím kolem 200kc

Zdroj: diskuze ERDOMED

Pangamin podporuje chuť k jídlu

Pod názvem Pangamin známe již řadu let zpracované tablety s obsahem pivovarských kvasnic, které vznikají jako vedlejší produkt při výrobě piva. Již od starověku se pivovarské kvasnice používaly při nedostatečné stravě. Nicméně je tehdy užívali pouze lidé z prostředí pivovarů, nebylo je možné déle uchovávat.

Zdroj: Tabletky na přibírání

Lavera beauty balm

Lavera Beauty Balm 6v1 nahrazuje funkci hned několika výrobků, a to bez kompromisů! Zajištuje krásnou a sjednocenou pleť, kterou zároveň hydratuje během celého dne. Dokáže účinně zjemnit vaše póry, zahladit jemné linky, či zamaskovat známky únavy. Snadno se vstřebává a jemně zakrývá nedokonalosti pleti. Po použití Lavera Beauty Balm dosáhnete bezchybného, a přitom přirozeného vzhledu během chvilky! Přírodní, jemně tónovací BB krém Lavera byl speciálně vyvinut, aby vyhovoval všem typům pokožky. Jeden výrobek, šest efektů!

Účinky:

  • sjednocuje a zanechává pleť zářivou a svěží,
  • přináší 24hodinovou hydrataci pleti,
  • zakrývá nedostatky pleti,
  • zjemňuje viditelné póry,
  • zanechává pleť matnou,
  • chrání proti volným radikálům.

Složení:

  • bio olivový olej – intenzivně pečuje o pleť a pokrývá ji jemnou ochrannou vrstvou,
  • extrakt z bio aloe vera – působí protizánětlivě, hydratuje pleť,
  • extrakt z bio acai berry – chrání pleť před negativními účinky volných radikálů a poškozením buněk,
  • extrakt z kořene lékořice – projasňuje pleť,
  • bio bambucké máslo – zjemňuje a vyživuje pleť, poskytuje přirozenou UV ochranu,
  • bio jojobový olej – intenzivně pečuje o pleť a zanechává ji vláčnou,
  • bio mandlový olej – podporuje přirozenou hloubkovou hydrataci a vitalitu pleti, přičemž nezanechává mastný film, působí preventivně proti tvorbě vrásek, obsahuje vysoký podíl bioaktivních látek.

Vhodný pro všechny typy pleti.

Jak aplikovat: Naneste malé množství krému na dokonale čistou pleť a krk. Následně již není potřeba používat make-up.

Zdroj: Lavera

Druhy hormonální antikoncepce

Kombinovaná perorální antikoncepce

Jedná se o nejčastější typ, u kterého antikoncepční tabletky obsahují oba ženské hormony, jak estrogen, tak i gestagen, který je důležitý po celou dobu užívání.

Kombinovaná perorální antikoncepce se ještě dále rozděluje podle množství hormonů v jednotlivých tabletkách a to na:

  • Jednofázovou, kde ve všech tabletkách je obsažena stejná dávka hormonů.
  • Dvoufázovou, kde tabletky jsou složeny z dvou druhů s různými dávkami hormonů.
  • Třífázovou, kde jsou obsaženy tři druhy tabletek různých barev s různými dávkami hormonů. Tato léčba se snaží o napodobení přirozeného kolísání hladin hormonů v normálním menstruačním cyklu.

Gestagenní (progestinová) hormonální antikoncepce

Tato antikoncepce působí především změnou v charakteru děložní sliznice, dále zahuštěním hlenu v děložním hrdle a zpomalením transportu vajíčka vejcovodem. Gestagenní antikoncepce až u poloviny žen neovlivňuje zrání a uvolňování vajíčka.

Zdroj: Jaká hormonální antikoncepce je nejlepší

Dávkování a denní režim

Zelenou kávu už dnes můžete běžně zakoupit i v našich obchodech, a to v různých formách, například jako tabletky, stravovací doplňky a samozřejmě i samotná zrna. Dávkování je závislé na druhu zakoupeného potravinového doplňku. Například u tobolek se zelená káva dávkuje 2x denně 1 tobolka 20 minut před jídlem.

Zdroj: Jak správně hubnout se zelenou kávou

Testované produkty podle dTestu

  • La Roche Posay Hydreane BB Creme – hodnocení: dobře (67 %).
  • Nivea BB Cream 5 in 1 – hodnocení: dobře (67 %).
  • Yves Rocher BB Créme 6 in 1 – hodnocení: dobře (66 %).
  • Vichy Idéalia BB Créme – hodnocení: dobře (63 %).
  • Clarins BB Skin Perfecting Cream – hodnocení: uspokojivě (58 %).
  • Dermacol BB Cream 8 in 1 Beauty Benefit Glow – hodnocení: uspokojivě (57 %).
  • L´Oréal Paris Nude Magique BB Cream 5 in 1 – hodnocení: uspokojivě (54 %).
  • Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector – hodnocení: uspokojivě (53 %).
  • Maybelline BB Cream Dream Fresh 8 in 1 – hodnocení: uspokojivě (49 %).
  • Biotherm Aquasource BB Cream – hodnocení: uspokojivě (48 %).
  • Clinique Age Defense BB Cream – hodnocení: uspokojivě (44 %).
  • Erborian BB Crème Au Ginseng 5 in 1 – hodnocení: uspokojivě (44 %).
  • Clinique Superdefense CC Cream – hodnocení: uspokojivě (41 %).

Zdroj: Nejlepší BB krém

Dávkování pro kočku

Kolik Diazepamu dát své kočce? Typická dávka podávaná kočkám je 0,5 až 1 mg na kg jejich hmotnosti. Podává se intravenózně do žíly podle potřeby nebo každých šest hodin a nebo jako infuze konstantní rychlostí (pomalé kapání intravenózní kanylou).

Kočka může ústy dostat i lidský Diazepam. Lidský Diazepam bývá v tabletkách o síle 5 nebo 10 miligramů. Pro kočky se ale tablety 10 mg nehodí, protože jsou pro ně moc silné a špatně se jim dávkují. I slabší tabletky o síle 5 mg bude potřeba pro kočky půlit a čtvrtit. Normální běžně užívaná dávka, která kočku dostatečně zklidní v počátcích léčby je 0,5 mg na 1kg její hmotnosti. To znamená, že pro kočičku s váhou 3,5 kilogramu, bude potřeba jen čtvrtka tablety o síle 5 miligramů. Velká kočka o váze 5 kilogramů bude potřebovat půl tabletky o síle 5 mg. Dvojnásobná dávka kočku spolehlivě a bezpečně na několik hodin uspí. Účinky Diazepamu trvají přibližně 4 až 6 hodin.

Zdroj: Diazepam dávkování u psa


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Bc. Jakub Vinš


ČeskýPřehled

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP