Informace od profesionálů

MENU

  

OTOK

  

SVRAB

  

RAKOVINA

  

NEMOCI JAZYKA

  
Téma

MOBIVENAL MICRO PŘÍBALOVÝ LETÁK

OBSAH

Nežádoucí účinky

Těhotné a kojící ženy by neměly užívat Mobivenal. Kvůli přítomnosti aescinu se nesmí podávat během prvních tří měsíců těhotenství, od čtvrtého měsíce a v období kojení může být přípravek používán na výslovné doporučení lékaře. Mobivenal není určen dětem do 3 let. Jedná se o doplněk stravy.

MOBIVENAL micro Simple má stejné účinky jako Mobivenal micro, jen neobsahuje aescin (je tedy vhodný pro jedince, u nichž aescin vyvolává nežádoucí účinky).

Zdroj: Mobivenal - příbalový leták

Poradna

V naší poradně s názvem MOBIVENAL MICRO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jarda.

Mohu brát Mobivenal micro současně s lékem Warfarin 5 mg,který beru 1x denně.Warfarin beru protože jsem měl zánět žil na PDK.
Díky za odpověď.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Mobivenal Micro v sobě obsahuje diosminol, hesperidin a aescin. První dvě látky se s warfarinem nijak neovlivňují, ale aescin - výtažek z koňského kaštanu má účinky na oběhový systém a může ovlivnit srážlivost krve. Buďto můžete na místo Mobivenalu použít Detralex, který obsahuje vše mimo aescinu a nebo v druhém případě se dohodnout se svým lékařem, který vám předepisuje Warfarin, že se chystáte tento doplněk stravy použít. Lékař vám pak bude častěji kontrolovat index srážlivosti a podle výsledků poupraví dávkování warfarinu. Oboje pak budete muset užívat pravidelně bez přestávek a před ukončením léčby Mobivenalem znovu budete muset informovat lékaře.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Mobivenal micro

Zkušenosti

Mobivenal s obsahem 450 mg diosminu, 50 mg mikronizovaného hesperidinu a 30 mg aescinu je vhodný pro lidi se sedavým zaměstnáním, při dlouhém stání, chození a cestování. Aescin obsažený ve výživovém doplňku Mobivenal micro napomáhá snižovat pocit těžkých nohou a zlepšuje cirkulaci krve v drobných cévách. Jedná se o doplněk stravy.

Zkušenosti uživatelů s přípravkem Mobivenal jsou vesměs pozitivní. Uvádějí například, že jim po 14 dnech zmizel pocit těžkých nohou, vystouplé žíly trochu vybledly. Mnoho pacientů užívá Detralex, který je na předpis, a tak pokud se jim nechce pro recept, nahrazují ho právě Mobivenalem. Snášenlivost se jeví stejná jako u Detralexu. Oproti Detralexu je navíc v Mobivenalu výtažek z jírovce a léčivá látka aescin (proti zánětům). Jde o produkt vhodný pro pacienty s chronickými potížemi.

Mnoho uživatelů používá Mobivenal z důvodu cévní nedostatečnosti, při bolestech a otocích dolních končetin. Po ukončení registrace léku Anavenol je Mobivenal doporučován i lékaři. Dle zkušeností uživatelů má dokonce lepší účinky.

Někteří uživatelé jej doporučují na křečové žíly a na hemoroidy namísto Glyvenolu. Účinek na hemoroidy se prý dostaví za několik dní. Mobivenal působí rovněž proti otokům nohou a je možné jej užívat i preventivně.

Tablety jsou dost velké, což pro někoho může být nevýhoda. Stačí jedna tableta denně a účinek je dle některých uživatelů minimálně stejný jako při užívání Detralexu.

Také je na trhu Mobivenal micro Simple. Mobivenal micro Simple 120 tbl. je rovněž doplněk stravy.

Zdroj: Mobivenal - příbalový leták

Diskuze

V diskuzi MOBIVENAL se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martin .

Já si myslím, že jednodušší a levnější řešení je koupit si Mobivenal Micro, protože co se účinných látek týče, obsahuje stejné a navíc je bez předpisu. Navíc je s aescinem, což jak známo je koňský kaštan a ten zabírá na otoky.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Mobivenal

Mobivenal micro simple − cena

Cenu přípravku Mobivenal micro simple naleznete zde.

Zdroj: Mobivenal na hemoroidy

Diskuze

V diskuzi GYNEKOLOGICKÝ PROBLÉM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

Dobrý den kdo má zkušenost s mobivenal micro simple dostala jsem ho od svého gynekologa neb mám problémy a menstruací která se mi často prodlužuje i na 14 dní prý tento lék to zastaví, antikoncepci nesmím ani hormonální léčbu.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Gynekologický problém

Mobivenal micro simple složení

Extrakt obsahující 450 mg diosminu, 50 mg hesperidinu a 30 mg aescinu (150 mg 20% extraktu z jírovce maďalu), kukuřičný škrob, mikrokrystalickou celulózu, stearan horečnatý, hydroxypropyl­methylcelulozu, polyvidon, oxid titaničitý, mastek, polyethylenglykol, oxidy železa E172. Hlavními složkami doplňku stravy Mobivenal micro je mikronizovaný a čištěný diosmin s hesperidinem a aescin.

Zdroj: Mobivenal micro na žilní obtíže

Diskuze

V diskuzi GROPRINOSIN PŘÍBALOVÝ LETÁK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Mária Masařová.

Super lék na cřipku a nachlazení průdušky děkuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Groprinosin příbalový leták

Mobivenal micro zkušenosti

V produktu Mobivenal micro je 80 % všech částic menších než 2 mikrony a nejsou zde částice větší než 5 mikronů, což je cca 50x méně než průměr lidského vlasu. Takový stupeň mikronizace nebývá u podobných produktů obvyklý. U produktů s větší velikostí částic dochází k vstřebání menšího množství. Mobiven během půl až jednoho dne pomáhá při bolestivém zánětu žil. Má rychlejší účinek na bolestivé otoky a záněty dolních končetin. Je velmi účinný pří potížích s hemoroidy.

Zdroj: Mobivenal micro na žilní obtíže

Diskuze

V diskuzi DIOSMINOL MICRONIZED PŘÍBALOVÝ LETÁK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Oliver.

Existuje príbalový leták v anglickom jazyku ?
Ak áno, môžete mi ho zaslať?

Ďakujem !

Oliver

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Regina Klimesova.

Na cholesterol beru rosucard40mg měla sem česnek malém s skolabovala co může být š patnie děkuji Klimesova
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Zdroj: diskuze Diosminol micronized příbalový leták

Mobivenal simple cena

Na českém trhu jsou momentálně tato balení:

  • 30 tablet za cca 83 Kč
  • 60 tablet za cca 234 Kč
  • 100 + 20 tablet za cca 299 Kč

Zdroj: Mobivenal micro na žilní obtíže

Mobivenal micro simple − příbalový leták

Doplněk stravy Mobivenals obsahem 450 mg Diosmin + 50 mg hesperidin (mikronizované).

Užití:

Doplněk stravy Mobivenals obsahem 450 mg Diosmin + 50 mg hesperidin je vhodný pro lidi se sedavým zaměstnáním, při dlouhém stání, chození a cestování.

Dávkování:

Doplněk stravy Mobivenals obsahem 450 mg Diosmin + 50 mg hesperidin se užívá v dávce 1 tableta 1x denně během jídla. Tablety se polykají vždy celé (nerozkousané) a zapíjí se dostatečným množstvím tekutiny. Doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout. Neužívejte při přecitlivělosti na jednotlivé složky přípravku.

Údaje o firmě.

Zdroj: Mobivenal na hemoroidy

Poradna

V naší poradně s názvem PÁLENÍ NOHOU PŘI .SPANÍ. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Průcha.

Dobrý den,v noci při spaní mě pálí nohy,od kolen až po chodidla.Nevím od čeho to je.V noci mě to budí a nemohu spát

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Pomůže vám neurolog, kardiolog a fyzioterapie. Z doplňků stravy pomůže ginkgo biloba a vitamín B6.
Alternativně můžete zkusit volně prodejný Mobivenal micro.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Bolesti a pálení chodidel - bříška pod prsty

MOBIVENAL MICRO

Mobivenal Micro je volně prodejný doplněk stravy, který obsahuje jako účinné složky sloučeniny hesperidin, aescin a diosmin.

Hesperidin, diosmin a aescin účinkují na stěny krevních žil, snižují jejich propustnost, zlepšují odtok žilní krve z dolních končetin, a navíc působí lehce protizánětlivě. Poměrně významný je i jejich efekt proti otokům tkání.

Mobivenal Micro je doporučován při onemocněních žil dolních končetin, jako je žilní nedostatečnost projevující se křečovými žilami, pocitem těžkých nohou, otékáním nohou a podobně.

Mobivenal Micro se vyrábí v podobě tablet a obvyklá dávka pro dospělého člověka je 1 tableta denně. Přípravek by neměly užívat děti, těhotné a kojící ženy.

Mobivenal Micro má jen minimum vedlejších účinků, které jsou navíc prakticky vždy nezávažné. Někteří uživatelé mohou mít po požití preparátu trávicí obtíže a vyloučit nelze ani vznik alergické reakce.

MOBIVENAL MICRO 120 TBL. je volně prodejný a stojí cca 369 Kč. Aktuální cena.

Zdroj: Náhrada za Detralex

Poradna

V naší poradně s názvem CO NA OTEKLÉ NOHY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martina.

DOBRY DEN MAM OTEKLE A PEVNE NOHY MAM KŘEČOVEŽILI A JSEM SILNA SNAŽIM SE CVICIT ZHUBNOUT ALE NEJDE BERU VENERUTON BYLA JSEM I NA SKLEROTIZACI A POŘAD NENI LEPSI TAKY BERU ANTIKONCEPCI AZALIA PROSIM O RADU DEKUJI

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Na oteklé nohy zkuste Mobivenal micro, který je volně prodejný v lékárně. Na zhubnutí zařaďte do svého denního rytmu trochu pohybu, třeba jízdu na kole nebo plavání a omezte u večerních a odpoledních jídel sacharidové přílohy a upřednostňujte libové maso.

Zdroj: diskuze Co na oteklé nohy

Mobivenal nežádoucí účinky

Mobivenal není určen jako náhrada pestré stravy. Není určen dětem do 3 let. Vždy jej skladujte mimo dosah dětí. Těhotné a kojící ženy smějí užívat Mobivenal pouze po konzultaci se svým lékařem. Kvůli přítomnosti aescinu se nesmí podávat během prvních tří měsíců těhotenství, od čtvrtého měsíce a v období kojení může být přípravek používán na výslovné doporučení lékaře.

Zdroj: Mobivenal micro na žilní obtíže

Diskuze

V diskuzi PŘÍBALOVÝ LETÁK DETRALEX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Xx.

Pro vyhledávání doplatků zkuste portál najdi-lékárnu.cz (www.najdi-lekarnu.cz).

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jana Smrčková.

Dobrý den, je možné, že po detralexu se přibývá na váze? Vyloučena všechna vyšetření, vše ok, přibývání na váze spadá do doby, co beru detralex. Děkuji

Zdroj: diskuze Příbalový leták detralex

Mobivenal micro

Doplněk stravy pro zdravý cévní systém. Aktivní látky v 1 tabletě Mobivenalu: mikronizovaný a čištěný bioflavonoidní extrakt obsahující 450 mg Diosminu, 50 mg Hesperidinu a 30 mg Aescinu. Aescin je zde přítomen jako 150 mg 20 % extraktu z jírovce maďalu. Díky aescinu Mobivenal lépe pomáhá na zápaly. Mobivenal je český výrobek a je nejlevnější alternativou ze všech zde uvedených přípravků. Navíc Mobivenal je volně prodejný bez předpisu. Zde je cena Mobivenalu a místa, kde lze koupit: Mobivenal cena. Mobivenal byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék.

Zdroj: Doplňky stravy obsahující Diosmin a Hesperidin

Poradna

V naší poradně s názvem GROPRINOSIN PŘÍBALOVÝ LETÁK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marcela Motyková.

Prosím o radu jestli se dá přípravek použít v kombinaci s léky godasal....děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Lék Groprinosin obsahuje účinnou látku inosin pranobex, která posiluje imunitu při virových infekcích. Lék Godasal obsahuje kyselinu acetylsalicylovou na zmírnění horečky a tlumení bolesti. Oba tyto léky je možné společně užívat, protože nemají žádnou vzájemnou interakci.

Groprinosin by se neměl užívat společně s léky na dnu, jako jsou inhibitory xantinoxidázy (allopurinol), léky zvyšující vylučování kyseliny močové a diuretika, včetně thiazidů.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Groprinosin příbalový leták

Mobivenal na hemeroidy

Mobivenal léčí hemoroidy a je k této léčbě přímo indikován výrobcem. Správná formulace odborného názvu onemocnění hemoroidy (řecky Haimorrhoides flebes, alternativní český název je zlatá žíla, píštěl, případně zkomoleně hemeroid) říká, že jde o otok nebo zánět cévní struktury za řitním otvorem, která napomáhá při kontrole vyprazdňování. Ve svém původním fyziologickém stavu slouží jako polštářovitá výplň skládající se z arteriovenózních kanálků a vazivové tkáně.

Zdroj: Mobivenal - příbalový leták

Účinky

Příznivé účinky Mobivenalu:

  • zlepšuje stav žil;
  • napomáhá omezovat pocit unavených nohou;
  • hojí popraskané drobné žilky;
  • napomáhá při hemoroidech;
  • blokuje hromadění krve v žilách nohou.

Zdroj: Mobivenal - příbalový leták

Mobivenal micro příbalový leták

Složení: Obsahuje 450 mg diosminu, 50 mg hesperidinu a 30 mg aescinu (150 mg 20% extraktu z jírovce maďalu), kukuřičný škrob, mikrokrystalickou celulózu, stearan horečnatý, hydroxypropyl-methylcelulozu, polyvidon, oxid titaničitý, mastek, polyethylenglykol, oxidy železa E172.

Balení: 30, 60, 100 tablet

Dávkování: Obvyklá dávka je 1x denně 1 tableta, tablety se polykají celé, nerozkousané. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Upozornění: Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno dětem do 3 let.

Skladujte mimo dosah dětí. Těhotné a kojící ženy smějí užívat pouze po konzultaci se svým lékařem!

Kvůli přítomnosti aescinu se nesmí podávat během prvních tří měsíců těhotenství, od čtvrtého měsíce a v období kojení může být přípravek používán na výslovné doporučení lékaře.

Přípravek chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením.

Skladujte při teplotě 15–25 °C. Přípravek je vhodný pro diabetiky.

Upozornění: Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost je vyznačena na obalu.

Zdroj: Mobivenal micro na žilní obtíže

Příbalový leták

V produktu Mobivenal micro je 80 % všech částic menších než 2 mikrony a nejsou zde částice větší než 5 mikronů, což je cca 50x méně než průměr lidského vlasu. Takový stupeň mikronizace nebývá u podobných produktů obvyklý. U produktů s větší velikostí částic dochází ke vstřebání menšího množství.

Složení

Extrakt obsahuje 450 mg diosminu, 50 mg hesperidinu a 30 mg aescinu (150 mg 20% extraktu z jírovce maďalu), kukuřičný škrob, mikrokrystalickou celulózu, stearan horečnatý, hydroxypropylmetyl celulózu, polyvidon, oxid titaničitý, mastek, polyetylenglykol, oxidy železa E172.

Dávkování

Obvyklá dávka je 1x denně 1 tableta během jídla, tablety se polykají celé, nerozkousané (vcelku) a zapíjí se dostatečným množstvím tekutiny. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Upozornění

  • Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno dětem do 3 let.
  • Skladujte mimo dosah dětí. Těhotné a kojící ženy smějí užívat pouze po konzultaci se svým lékařem!
  • Kvůli přítomnosti aescinu se nesmí podávat během prvních tří měsíců těhotenství, od čtvrtého měsíce a v období kojení může být přípravek používán na výslovné doporučení lékaře.
  • Přípravek chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením.
  • Skladujte při teplotě 15–25 °C.
  • Přípravek je vhodný pro diabetiky.

Doplněk stravy

Není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.

Údaje o firmě

www.vulm.sk

Zdroj: Mobivenal - příbalový leták

Příbalový leták

Zde si můžete pročíst příbalový leták k produktu Hypnogen.

Zdroj: Hypnogen proti nespavosti

Carbofit příbalový leták

Zde můžete vidět příbalový leták potravinového doplňku Carbofit.

Zdroj: Carbofit a jeho účinky


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskýPřehled

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP